درباره من
کسی که از سه هزار سال بهره نگیرد، تنگدست به سر می برد.
آمار و اطلاعات
کتابهای آپلود کرده:
0
تعداد دیدگاهها:
5
سن کتابناکی:
15 سال و 1 ماه و 3 هفته و 0 روز
مکان:
تهران
کتابی انتخاب نشده
کتابی آپلود نشده
آخرین دیدگاهها
واقعا خجالت آوره. چقدر یه آدم باید عقده ای و بیمار باشه که همچین اسمی روی کتاب بزاره. باید ریشه ی این نامکذاری رو در کودکی نویسنده جستجو کرد. شاید قربانی یک تجاوز جنسی باشه!
خودت رو نویسنده جا بزنی و یک کتاب بنویسی بعد گذر زمان ثابت کنه که چیزی جز یک مشت مزخرفات ننوشتی.
در ارنست پرون، شوهر شاهنشاه آریامهر
· 5 سال پیش
10 نفر
نویسنده این کتاب دکتر فریدون باتمانقلیچ ایرانی است. کتاب دیگری از او تحت عنوان آب درمانی به چاپ رسیده که حاصل آزمایشات او روی خودش در دوره زندانی شدن بعد از انقلاب 57 می باشد. او بعد ها از زندان آزاد شد و این کتاب را نوشت.
در فرهنگ پارسی و ریشه یابی واژگان: فرهنگ پاشنگ
· 7 سال پیش
0 نفر
برای من عجیبه کتاب متعلق به قرن 16 میلادی هست ولی نگارنده در منابع خودش به جن نامه هوشنگ گلشیری اشاره کرده!!!!!!
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
در جامع الاحوال و الاوصاف الاجنه
· 7 سال پیش
0 نفر
یادش بخیر این دومین کتابی بود که خودم بدون کمک دیگران خوندم. تابستان سالی که کلاس اول ابتدایی را تمام کردم این کتاب را چندین بار خواندم.
در پولهای روغنی
· 7 سال پیش
2 نفر
چه ناشر با سیاستی . فهرست رو منتشر نکرده .
این کتاب فرقی با اراجیف مشابه دیگری که با عناوین فریبنده هر روز جهت خالی کردن جیب مردم چاپ میشه نداره.
در پنج رازی که هر کس قبل از مردن باید بداند
· 13 سال پیش
1 نفر