رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.1
با 9 رای
امتیاز شما
5 / 4.1
با 9 رای
پژوهش در زبان سنسکریت بیش از دیگر زبان‌های باستانی ممکن است؛ زیرا که گردش روزگار نتوانسته برگ‌های هزاران کتاب سنسکریت را از میان بردارد؛ چنان‌که برگ‌های زرین اوستا بر باد رفت.
این کتاب، خودآموز سنسکریت است که به دست یک دانشمند ایرانی ۲۱ سال پیش از راهنمای سنسکریت ایندو شیکهر در هندوستان نوشته شد. نویسنده با نگرش و پژوهش علمی که بایسته نوشتن کتاب‌های جهانی است، زبان سنسکریت را بررسی کرده و خودآموز زبان سنسکریت را نوشته است.
در این کتاب روش شرقی و ساده دیده می‌شود و دانشجو در فراگرفتن آن دچار پراکندگی اندیشه نمی‌شود.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
131
حجم:
4 MB
آپلود شده توسط:
هانیه
1400/08/30
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی خودآموز زبان سنسکریت

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.