رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

تافته جدابافته: اشعار طنزآمیز - جلد ۲

امتیاز شما
5 / 4.2
با 5 رای
نویسنده:
امتیاز شما
5 / 4.2
با 5 رای
تصاویر: بهمن رضایی

از مقدمه کتاب:
... و حالا پس از گذشت ده سال آمدیم بر سر جلد دوم (تافته جدا بافته)
... در بیست و یکم دی ماه هزار و سیصد سی وشش هجری شمسی (خورشیدی) که برای اولین بار به تهران آمدم و در روزنامه جهان مشغول به کار شدم، همه چیز برایم تازگی داشت و مثل (آدم اخکوک ندیده) [اخکوک با تلفظ خراسانی به معنی چغاله بادام است.] با چشمهایم میخواستم همه چیز را ببلعم. پس از گذشت چند صباحی با دوستان مطبوعاتی و ارباب جراید مثل مجله ترقی، روشنفکر، توفیق، پست تهران، کیهان، سپید و سیاه، رادیو و غیره آشنا شدم و هر چه دیدم و در نشریات خواندم تا آنجا که در توانم بود، دیده و شنیده هایم را به نظم درآوردم (نه شعر). این شما، اینهم جلد دوم تافته جدا بافته. ضمناً برای آشنایی بیشتر شما خوانندگان ارجمند با محتویات جلد اوّل چندتایی هم از اشعار جلد اول در این کتاب آوردم تا تنوعی هم حاصل شده باشد. یقین دارم بدتان نخواهد آمد.
بهار ۱۳۷۹ خورشیدی
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
182
حجم:
14 MB
آپلود شده توسط:
Booshvegg
1403/09/24
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی تافته جدابافته: اشعار طنزآمیز - جلد ۲

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.