رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.2
با 31 رای
امتیاز شما
5 / 4.2
با 31 رای
نویسنده کتاب مغز متفکر جهان امروز گیاهخواران است و کتابش عالیترین شاهکار کتب گیاهخواری عصر حاضر.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
71
حجم:
2 MB
آپلود شده توسط:
dustin
1389/07/14
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی چرا بکشیم برای خوراک؟

تعداد دیدگاه‌ها:
4
عالی بود مرسی همیشه تو فکر اینم که چی شد که ما آدمها خودمون رو تافته جدابافته از طبیعت حساب کردیم و هر بلایی خواستیم بر سر مادر طبیعت آوردیم. توجه دوستان رو به مقاله بسیار عالیی به نام زمین پس از ما که سال 88 در مجله دانشمند چاپ شد. جلب میکنم تا مطمئن بشین اگر انسان نباشه طبیعت راه خوش رو باز هم پیدا میکنه;-)
با تشکر
امام علی(ع):شکم های خود را تبدیل به گورستان حیوانات نکنید
از نظر پزشکی هم بدن انسان مناسب گوشت خواری نیست بلکه انسان گیاه خوار و میوه خوار افریده شده است
پروتیین را هم به راحتی میتوان از گیاهان و محصولاتی مثل لبنیات و تخم مرغ تامین کرد
پس گوشت نخورید
راست ميگه، منم موافقم. خيلي حس بدي به آدم دست مي ده وقتي فكر مي كنم كه يك حيوان رو به خاطر خوردن مي كشيم. كي به ما اين مجوز رو داده كه حيوانات ديگه رو بكشيم؟ آيا بشر اونقدر رشد نكرده كه بتونه غذاهايي رو جايگزين گوشت حيوانات بكنه؟
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.