رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.5
با 20 رای
امتیاز شما
5 / 4.5
با 20 رای
هانسل و گرتل (به آلمانی: Hänsel und Gretel) نام داستانی شاه‌پریانی با منشأ آلمانی است که برادران گریم آن را ثبت نموده‌اند. این داستان ماجرای یک برادر و خواهر کوچک به نام‌های هانسل و گرتل را روایت می‌کند که پس از رهاشدن در جنگل به خانه‌ای که از کیک و آب‌نبات ساخته شده می‌رسند و توسط جادوگر آدمخوار صاحب آن خانه زندانی می‌شوند. اقتباس‌های گوناگونی از این داستان تاکنون صورت گرفته که از مهمترین آنها می‌توان به اپرای هانسل و گرتل اثر آهنگساز آلمانی انگلبرت هامپردینک در ۱۸۹۳ اشاره نمود.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
22
حجم:
4 MB
آپلود شده توسط:
libra
1389/12/14
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی هانسل و گرتل

تعداد دیدگاه‌ها:
10
متاسفانه یا من یاد ندارم . یا نمیشه دانلود کرد
دوتا فیلم از این داستان ساخته شد که خیلی جالب بود. مخصوصا فیلم اولی.
[quote='saeed9']این کتاب یکی از بهترین هدیه هایی که تا حالا واسه تولدم گرفتم...وقتی که بچه بودم خیلی دوسش داشتم به طوری که همه لحظه هاش تو ذهنم ثبت شده...[/quote] حافظه منو کشته
این کتاب یکی از بهترین هدیه هایی که تا حالا واسه تولدم گرفتم...وقتی که بچه بودم خیلی دوسش داشتم به طوری که همه لحظه هاش تو ذهنم ثبت شده...:x
هانسل و گرتل منشاءتاریخی تاسف باری داره و از دوران سیاه وسطی نشات گرفته.زمانی که قحطی بیداد می کرد و اکثر داستان های کودکان محتوایی (ضد پر خوری ) و با مضمون(خوردن خوب نیست) داشت.دقیقا عکس اون چیزی که حالا هستش.البته خود داستان ، جذاب و شیرینه و همه ماها باهاش نوستالژی داریم.فیلمی هم بر اساس این داستان ساخته شد که متاسفانه اصلا لطافت کودکانه نداره و خشن و سیاهه.
[quote='مری بلا']یادمه کودکستان ک میرفتم یه روز ب همه ی بچه های گروه سرود کتاب هدیه کردن....کتاب 90 درصد بچه ها همین کتاب بود البته ب اسم "خانه ی شکلاتی"
من جزو اون ده درصد بودم....{تذکر:من همیشه جزو اون ده درصدم...ده درصد مستضعف}کتابی ک ب من دادن برای گروه سنی "ه" بود.[/quote]
ما همگی pdf e این کتاب رو تقدیم شما میکنیم مری عزیز تا بدونی همیشه جزء اون 10% نیستی :x
یادمه کودکستان ک میرفتم یه روز ب همه ی بچه های گروه سرود کتاب هدیه کردن....کتاب 90 درصد بچه ها همین کتاب بود البته ب اسم "خانه ی شکلاتی"
من جزو اون ده درصد بودم....{تذکر:من همیشه جزو اون ده درصدم...ده درصد مستضعف:D}کتابی ک ب من دادن برای [b]گروه سنی "ه"[/b] بود.
یادش به خیر... بچه که بودم مامانم این داستانو برام می خوندن. چه زوووووود گذشت...
می دونم کتاب اینقدر معروفه که احتیاجی به نوشتن نام نویسنده اش نیست ولی کاش درج می کردید شاهکار برادران گریم دوست داشتنی....کاش دنیای واقعی هم مثل دنیای برادران گریم زیبا بود....
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.