رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.3
با 24 رای
نویسنده:
امتیاز شما
5 / 4.3
با 24 رای
بخش از آغاز کتاب :
چنانکه خوانندگان می‌دانند ما یکم دیماه (یا روز یکم زمستان) را عید گرفته در آنروز در همه جا کتابهایی را می‌سوزانیم. این کار را چرا می‌کنیم؟.. کتابها را چرا می‌سوزانیم؟.. برای اینکه آنها را سرچشمه‌ی بدبختیها می‌شناسیم و بیاری خدا و بخواست او بخشکانیدن آن سرچشمه می‌کوشیم.
کسانی بما ایراد گرفته رنجیدگی می‌نمایند. می‌گویم : از رنجیدگی چه برخیزد؟!. بهتر است بسخنان ما گوش دهید و با ما بداوری بنشینید که ‌اگر حق با شماست ما دست از این رفتار برداریم. وگرنه شما نیز با ما همدستی کنید.
ما باینکار بی‌مقدمه برنخاسته‌ایم. ما سالهاست در اینراه می‌کوشیم و تاکنون صد گفتار بیشتر نوشته ‌این نشان داده‌ایم که مایه‌ی بدبختی این مردم اندیشه‌های پریشان و بدآموزیهای فراوانیست که در کتابها و مغزها جا گرفته. این را با دلیلهای بسیار ، روشن گردانیده‌ایم.
سپس چون بکوشش پرداخته می‌خواهیم بیاری آفریدگار جهان ریشه‌ی آن بدآموزیها را براندازیم در آن راهست که بنابود کردن کتابها می‌کوشیم و هرچه را بدست آوردیم بآتش می‌کشیم. دوباره می‌گویم : اینکار را با خواست خدا می‌کنیم.
...
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
58
حجم:
401 KB
آپلود شده توسط:
farhizesh
1391/11/01
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی یکم دیماه و داستانش

تعداد دیدگاه‌ها:
5
سوزوندن کتاب فقط از دست داعشی های بی منطق بر میاد. اگر کسی به کتابی معترض هست باید جوابش رو با قلم بده نه با کبریت.
من سالها پیش این اثر کسروی را مطالعه کردم . این کتاب نتایج فاجعه باری با خود بهمراه خواهد آورد. تصور بکنید اگر هر فردی و یا هر گروهی به هر بهانه ای از بعضی کتابها خوششان نیاید و یا آن را با عقایدشان ناسازگار ببینند و یا به زعم خود تصور کنند این کتابها سودی برای مردم ندارد و خود را متولی عقل مردم بدانند؛ و به این بهانه ها بجان کتاب بیفتند و کتاب سوزی راه بیندازند چه فاجعه ای اتفاق افتاد ؟
عجیب هست که بعضی از دوستانی که داعیه روشنفکری دارند و مذهبی ها را متهم به مخالفت با دانستن می کنند خود با عقاید کسانی چون کسروی که جشن کتاب سوزان راه می اندازد و روز یکم دیماه را که روز سوزاندن کناب است عید فرقه خود اعلام می کند و خود را متولی عقل مردم می داند به هیجان می آیند و او را قهرمان مبارزه با خرافات معرفی می کنند!!
به امید آنکه روزی بیاید که همه ی ما کتابهای زیانمند را که در خانه ها داریم یک جا بسوزانیم.
کتاب خوبیست
خواندن این کتاب را به همه سفارش می‌کنم.
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
خواهشمند است این کتاب را بخوانید و دیدگااه هایتان را بنویسید.
سپاسگزارم
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.