رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.

مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه منسوب به امام جعفر صادق (ع)

امتیاز شما
5 / 4.6
با 54 رای
امتیاز شما
5 / 4.6
با 54 رای
مصباح الشریعة و مفتاح الحقیقة اثری به زبان عربى و منسوب به امام جعفر صادق(ع) است. این کتاب، مشتمل بر روایاتى اخلاقى و عرفانی در ضمن 100 باب است. برخی چون سید بن طاووس و محدث نوری، کتاب را معتبر دانسته و انتساب به امام صادق(ع) را پذیرفته اند.
این کتاب، ازدیرباز مورد توجه عالمان بوده و علاوه بر نقل روایات آن، دارای شروح و ترجمه های فراوانی است.
سید بن طاووس اولین کسی است که در کتاب کشف المحجة و کتاب امان الاخطار این کتاب را منسوب به امام جعفر صادق(ع) دانسته است. وی اینگونه می‌نویسد: باید مسافر با خود همراه دارد کتاب «مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه» را که از امام صادق (ع) است؛ زیرا این کتاب، کتابی لطیف و شریف در بیان راه سلوک به طرف خداوند متعال و توجه به سوی او و راهنمای دستیابی به اسرار سیر و سلوک می باشد و اسرار مطویه در خود را در اختیار و دسترس خواننده می گذارد و خلاصه کلام آن که فواید این کتاب بسیار و حجم آن کم است. به عبارت دیگر کثیر المعنی و قلیل اللفظ است.
شهید ثانی از جمله کسانی است که در مورد این کتاب سخن به میان آورده و آن را تائید نموده است. وی در کتاب تنبیهات العلیة علی اسرار الصلاة و در کتاب کشف الریبة، منیة المرید و همچنین در مسکن الفواد از مصباح الشریعه برخی از مطالب را نقل کرده است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
simin
1394/01/14
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه منسوب به امام جعفر صادق (ع)

تعداد دیدگاه‌ها:
2
[quote='پیله و پروانه']با سپاس از کتاب‌های خوبتان، لطفا حجم و تعداد صفحات را دوباره بنویسید[/quote]


دوست گرامی کتاب ، 608 صفحه با حجم 8 / 13 مگ می باشد.


با سپاس از کتاب‌های خوبتان، لطفا حجم و تعداد صفحات را دوباره بنویسید
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.