رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.

آدولف ه. دو زندگی

امتیاز شما
5 / 4
با 5 رای
امتیاز شما
5 / 4
با 5 رای
✔️ اگر آدولف هیتلر، بزرگترین جنایتکار جنگی قرن بیستم، پیش از ورود به ارتش، در دانشکده ی هنرهای زیبای وین پذیرفته می شد، چه سرنوشتی می داشت؟ در عالم هنر به کجا می رسید و رفتارش با خانواده، هنرمندان و منتقدان و شاگردانش چگونه بود؟
همین پرسش به ظاهر ساده و البته محال، دستمایه ی رمان شگفت انگیز “آدولف ه. دو زندگی” است.
“اریک – امانوئل اشمیت” از همین فرض آغاز می کند و نگاهی موشکافانه و منصفانه به تاریخ قرن بیستم آن هم در آستانه ی جنگ جهانی دوم می اندازد. نویسنده دو روایت موازی را چنان زیرکانه و با تمام جزئیات، همزمان پیش می برد که هیچ گاه به دام نتیجه گیری های معمول کلیشه یی برای یافتن مقصر فاجعه نمی افتد.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی آدولف ه. دو زندگی

تعداد دیدگاه‌ها:
1
ترجمه ای روان مثل آب و داستان پردازیی پر کشش. با سوء ظن کتاب را شروع کردم و با خودم میگفتم" آیا ممکن است اشمیت هم یک اثر کلیشه ای و ضعیف درباره اینکه هیتلر چه هیولای وحشتناکی بوده نوشته باشد؟"
خوشبختانه اشتباه میکردم. خواندنش را به علاقه مندان رمان و داستان توصیه میکنم. اگر کتاب کاغذی بود همه صفحاتش رو باید dogear میکردم
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.