رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.5
با 14 رای
امتیاز شما
5 / 4.5
با 14 رای
مجموع ای منثور از آثار شاه مقصود صادق عنقا

وی نواده ی ابوالفضل عنقا (۱۲۶۶ - ۱۳۳۳ ه.ق.) است. پس از اتمام تحصیلات در رشته‌های ادبیات و معقول و منقول نزد پدر به تکمیل ظاهر و باطن پرداخت. از آثار وی: تذکره ی "سیر خرقه" ، در تراجم احوال اویسی مشرب‌ها از اویس تا قطب‌الدین محمد؛ "دیوان شعر"؛ "عشق و سرنوشت"؛ "دانشمندان ذره‌بینی"؛ "پدیده‌های فکر"؛ "چنته" ، شعر با شرح فارسی و عربی و "کواکب ادب" ، شامل مجموعه ی اشعاراو، دو کتاب اخیر به چاپ رسیده‌اند. این کتاب(پدیده های فکر) شامل مجموعه ای از آثار منثور و یادداشت های شاه مقصود صادق عنقا، اویسی است. کتاب در هشت گفتار تنظیم شده است و به بررسی و معرفی مسائل و مباحث دینی و عرفانی اختصاص دارد.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
80
حجم:
2 MB
آپلود شده توسط:
هانیه
1395/06/16
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی پدیده های فکر

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.