رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.5
با 28 رای
نویسنده:
مترجم:
امتیاز شما
5 / 4.5
با 28 رای
✔️ ژنرالی ایتالیایی، بیست سال بعد از جنگ جهانی دوم، به آلبانی فرستاده شده تا جسد سربازان هموطنش را به میهن بازگرداند. کشیشی کج خلق و ستیزه جو در این راه به او می پیوندد و این دو در برف و باران، شروع به کندن مکانی روستایی در آلبانی می کنند که زمانی میدان جنگ بوده و اکنون به گورستان تبدیل شده است. آن ها با بررسی دندان های اجساد و نشان سگ ها، ارتشی از مردگان را گرد هم می آورند. ژنرال ایتالیایی پس از مدتی کار خود را تحت تأثیر ژنرال آلمانی ای می بیند که به منظور انجام دادن مأموریتی کاملا مشابه برای کشور خودش به آن جا آمده است. ژنرال ایتالیایی در بحثی فاجعه بار که در یک مراسم عروسی بالا می گیرد، باید به خاطر جنایات کشورش در حمله به آلبانی و کشتن مردم این کشور جواب پس بدهد. ژنرال ارتش مرده، رمانی فوق العاده جذاب و تأثیرگذار، و مرثیه ای برای هر جوانی است که در جنگ در کشوری خارجی کشته شده است.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
288
حجم:
3 MB
آپلود شده توسط:
@hntehran
1391/12/09
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی ژنرال ارتش مرده

تعداد دیدگاه‌ها:
5
از دروغ به راستیها نتوان رسید.
هر چیزی را باید در ترازوی خرد سنجید.
[quote='farhizesh']درود بر آپلود کننده‌ی گرامی :
از آپلود کننده میخواهم بجای این رمانهای زمان تلف کن کتابهای سودمند مانند کتابهای خانلری که در زمینه زبان فارسی است دانلود کنند.[/quote]

این حرف واقعا زشته.شما نمی خوای نخون.در ضمن آپلود کننده ی محترم این کتاب در زمینه ای که شما دنبالشی هم آپلود کرده
[quote='farhizesh']چرا دانا دروغ پردازد و با افسانه بافی عمر خود را تباه سازد !!!!!!!!!!!!!!![/quote]
گاهی همین دروغ پردازی ها زندگی یک نفر را از تباهی نجات می دهد!(!)
چرا دانا دروغ پردازد و با افسانه بافی عمر خود را تباه سازد !!!!!!!!!!!!!!!
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
داستان در مورد یک ژنرال ایتالیایی است که مامور می شود 20 سال پس از جنگ به آلبانی برود و جنازه سربازانی را که در این کشور خاک شده اند به میهن باز گرداند . داستان در مورد تفکرات سرهنگ در بین این ارتش مردگان و تقابلات او با مردم آلبانیست .
این کتاب اولین رمان و جنجال برانگیزترین رمان کاداره می باشد . اسماعیل کاداره تاکنون چند بار براى دریافت جایزه نوبل ادبى نامزد شده اما به خاطر رویکردهاى سیاسى اش همواره از دریافت آن محروم شده است.



قسمت های زیبایی از کتاب

هزاران مادر در انتظار پسران خود بودند . بیش از بیست سال بود که بی صبرانه منتظر بودند و این هم درست بود که ماهیت انتظار آنها خیلی تغییر نکرده بود . دیگر امروز منتظر پسران زنده خود نبودند ، اما نمی توان در انتظار مرده ها هم نبود .



آلبانیایی ها همیشه دوست داشتند یا بکشند یا کشته شوند . وقتی برای جنگیدن دشمنی پیدا نکنند ، همدیگر را می کشند!



خدا عالمه که مردم تو شعرهایشان چه چیزهایی می خواهند بگویند . می شود خاکشان را زیر و رو کرد ، ولی هیچ وقت نمی شود در اعماق روحشان نفوذ کرد .



عجز و درماندگی ام به خاطر این است که بیش از حد به او فکر می کنم .

ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.