رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

امتیاز شما
5 / 4.6
با 31 رای
مترجم:
امتیاز شما
5 / 4.6
با 31 رای
بیش از ششصد نام کهن و باستانی گیلکی
ترجمه شده از متن گیلکی.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
40
حجم:
621 KB
آپلود شده توسط:
دهیوپت
1393/08/05
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی نام های کهن گیلکی

تعداد دیدگاه‌ها:
3
کتاب جالبیه،خیلی دوست دارم نام های گیلانی رو یاد بگیرم
[quote='مهان']ممنون از آپلودکننده..بعضی از این نامها که متعلق به اشیاء مناطق ویا گیاهان و..هنوز هم در زبان روزمره گیلانیها هست ولی شاید 2% این اسامی برای نام شخص کاربردندارد.[/quote]

بله درسته حق با شماست و ممنونم از این نظرتون.در جستار اشاره شد نام های کهن و باستانی و بسیاری از این نام امروزه به کار نمیرن چنانچه در فارسی هم بسیاری از نام ها هستن که یا از کاربرد افتادن یا به ندرت دیده میشن مثل آریوبرزن ، باتیس ، زال، این نام هایی که امروزه روی برخی روستاها هست در گذشته نام اشخاص بوده که این مکان ها به خودشون گرفتن همونطور ما اسامی ای از قبیل علی آباد ، محمود آباد و ... رو در بسیاری از نقاط کشور میبینیم که به علی ها و محمودهایی نسبت میدن چنانچه لاهیجان رو هم به لاهیج پسر نوح نسبت میدن درحالی که مشخص نیست که آیا نوح ع پسری به چنین نامی داشته یا نه!!
ممنون از آپلودکننده..بعضی از این نامها که متعلق به اشیاء مناطق ویا گیاهان و..هنوز هم در زبان روزمره گیلانیها هست ولی شاید 2% این اسامی برای نام شخص کاربردندارد.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.