رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.

سودمندی و ناسودمندی تاریخ برای زندگی

امتیاز شما
5 / 4.6
با 69 رای
نویسنده:
امتیاز شما
5 / 4.6
با 69 رای
مترجم: عباس کاشف، ابوتراب سهراب

فردریش ویلهلم نیچه (1844-1900) فیلسوف و متفکر بزرگ آلمانی، نفوذ و تأثیری نمایان بر افکار فلاسفه و صاحب نظران قرن بیستم میلادی داشته است. فروید، درون بینی و عمق خودشناسی نیچه را می ستاید. یاسپرس او را از آغازگران اصلی فلسفه معاصر می داند.
هایدگر او را آخرین فیلسوف مابعدطبیعی و نقطه آخر حرکتی می داند که با افلاطون آغاز شد. آندره ژید، کامو، مالرو و توماس مان هر کدام به نحوی تحت تأثیر افکار و آراء او بودند.
کتاب حاضر، به گفته مترجم انگلیسی آن، نه فقط حاوی بسیاری از نکات عمده عقاید و آثار نیچه است، بلکه بیانیه صریحی درباره عمیق ترین علایقی است که به تمام آثار او جان می بخشد.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی سودمندی و ناسودمندی تاریخ برای زندگی

تعداد دیدگاه‌ها:
3
آقای یاسپرس نیچه را از آغازگران اصلی فلسفه معاصر می داند. باید گفت آقای یاسپرس,فلسفه بعد از نیچه به خواب زمستانی رفته, یا شاید به قول هایدگر, درش رو گل گرفتن.(فیلسوف به مثابه پزشک تمدن, به عنوان پزشک فرهنگ)
هم اکنون این اثر در کتاب فروشی ها موجوده. آیا این کار به ناشر این اثر لطمه نمیزنه؟
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.