رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

نقش ترکان آناتولی در تشکیل و توسعه دولت صفوی

امتیاز شما
5 / 4.5
با 54 رای
امتیاز شما
5 / 4.5
با 54 رای
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
335
حجم:
10 MB
آپلود شده توسط:
simin
1394/10/08
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی نقش ترکان آناتولی در تشکیل و توسعه دولت صفوی

تعداد دیدگاه‌ها:
2
[quote='Behruz67']چند کتاب دیگه‌ای که در این زمینه خونده بودم می‌گفتند صفویان اول سنی بودند بعدا شیعه شدند ولی تو این کتاب ظاهرا گفته میشه که از همون اول «ترکان شیعه مذهب» از ترکیه به ایران رفتند و دولت صفوی رو تشکیل دادند (هنوز کل کتاب رو نخوندم). باید خوند و استدلال نویسنده رو فهمید.

مرسی سیمین گرامی برای کتاب.[/quote]

دوست عزیز تمامی منابع در شیعی بودن حرکت پدربزرگ شاه اسماعیل اوّل (سلطان جنید) و پدر شاه اسماعیل (سلطان حیدر) متفق القول اند، چون این هر دو در میان شیعیان ترک آناطولی مانده و هواداران هر دو این اشخاص غالبا ترکان آناطولی بودند، و این هر دو قبل از شاه اسماعیل با تکیه بر 200 سال اعتبار خاندان طریقتی صفویان با عنوان"غازی" سعی در تشکیل حکومت کرده بودند و نتیجه کاملی نگرفته بودند، (گر چه قرائت شیعیانه این اقوام قرائت خاصی داشته که باید جداگانه بررسی کرد)، کلاه سرخ 12 ترک رو برای بار نخست سلطان حیدر به مریدان و طرفدارانش دستور داد، وقتی شاه اسماعیل با اون سن کم خروج کرد طرفداران خاندان صفوی خروج اون رو با عنوان " شیخ اوغلو شاه" یعنی پسر شیخ می شناختند. صفویه تنها اقدام صوفی_شیعی این دو قرن نبود، قیام های سربداری، مشعشعی، مرعشی، نوربخشی، حروفی و ... حرکت هایی بود که حرکت صفویه بهره برداری نهایی رو انجام داد. چیزی که بین محققین محل اختلاف هست تشیع 12 امامی تبرائی و فقهی داشتن اجداد متقدم صفویه به خصوص شیخ صفی الدین اردبیلی هست.
گر چه به نظیر حقیر جمله متصوفه رو (غیر از فرقه نقشبندیه) می شه شیعه تولایی و معنوی (نه لزوما فقهی و تبرایی) محسوب کرد، و در این میان تشیع کسانی مانند شاه نعمت الله ولی، شاه داعی، شاه قاسم الانوار، شیخ صفی الدین و ... که پررنگ تر هست.
چند کتاب دیگه‌ای که در این زمینه خونده بودم می‌گفتند صفویان اول سنی بودند بعدا شیعه شدند ولی تو این کتاب ظاهرا گفته میشه که از همون اول «ترکان شیعه مذهب» از ترکیه به ایران رفتند و دولت صفوی رو تشکیل دادند (هنوز کل کتاب رو نخوندم). باید خوند و استدلال نویسنده رو فهمید.

مرسی سیمین گرامی برای کتاب.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.