رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد.

آرامش در تبعید

امتیاز شما
5 / 4.5
با 11 رای
نویسنده:
امتیاز شما
5 / 4.5
با 11 رای
✔️ کتاب فوق اثر هنری میلر نویسنده آمریکایی(1891-1980) است که از دو بخش تشکیل شده:
1: آرامش در تبعید
2: آدمکش ها را بکشید
قسمت اول بیان بعضی از خاطرات نویسنده است و قسمت دوم نامه ای است که نویسنده به یکی از دوستانش در بحبوحه جنگ جهانی دوم مینویسد.

قسمتی از کتاب را با هم بخوانیم:
میلر: «درباره احساس مسئولیت و وفاداری به کشور،زعمای قوم،خودشان نتوانسته اند کاری بکنند که برای مردم عادی سرمشق شوند،احساس مسئولیت،خدمت به کشور،و از خود گذشتگی اینها مفاهیمی هستند که برای نشخوار آدمهای معمولی مطرح میشود. اگر زعمای قوم خودشان احساس مسئولیت میکردند،خدمتگذار مملکت بودند و حاضر به از دست دادن جان خود در راه مملکت و دیگر نیازی نبود از مردم عادی توقع چنین کارهایی را داشته باشند اما کسانی که در راس قدرت هستند همیشه خلاف این را ثابت کرده اند،اکنون که امنیت جان و مال این حضرات به خطر افتاده است،این مفاهیم شکوهمند و تحسین آمیز را از آستین خود بیرون میآورند و به خورد توده ها میدهند،زعمای قوم برای تحریک احساسات مردم چنین سوالاتی را پیش می کشند که اگر به مادر شما حمله شود چه می کنید؟در جواب ایشان باید بگویم که این موضوع به من مربوط میشود نه به شما،و هر کاری که در این باره بکنم اصلا ربطی به رفتن یا نرفتن به جبهه های جنگ ندارد،باید از این حضرات بپرسیم: کجا بودید وقتی که مادرمن به غذا و سر پناه نیاز داشت؟وقتی که از تامین مایحتاج بچه هایش عاجز مانده بود ،وقتی که حتی از اجاره اتاقی که در آن بمیرد عاجز بود. کجا بودید وقتی که همه چیزش را از وی گرفتند و آواره خیابانش کردند؟کجا بودید وقتی برای دستمزدی منصفانه اعتصاب کرد و پلیس با باطوم بر فرق سرش کوبید،گاز اشک آور به سویش انداخت و مثل یک جانی با وی رفتار کرد و...با تمام اینها حرفی برای گفتن نمی داشتم اگر تیمسارها و فرماندهان جنگی،خود با هم میجنگیدند و مردم را داخل ماجرا نمی کردند، مطمئنا حرفی برای گفتن نمی داشتم اگر رهبران کشورهای متخاصم،به جای زندگی مردم، زندگی خودشان را فدای جنگ می کردند.و....»

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
mt1397
1398/01/24
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی آرامش در تبعید

تعداد دیدگاه‌ها:
0
دیدگاهی درج نشده؛ شما نخستین نگارنده باشید.
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.