رسته‌ها
گزارش تخلف

با توجه به اینکه کتاب‌های موجود در کتابناک توسط کاربران در وب‌سایت قرار گرفته‌اند، ممکن است اشتباهی در رابطه با انتشار آن‌ها بروز کند. در این صورت، لطفاً با استفاده از فرم زیر، گزارشی از تخلف روی داده و یا اعتراض خود را به ما اعلام کنید.
در صورت تمایل، نشانی ایمیل خود را در قسمت توضیحات درج کنید.

راجع به صادق هدایت صحیح و دانسته قضاوت کنیم

امتیاز شما
5 / 4.1
با 15 رای
نویسنده:
درباره:
امتیاز شما
5 / 4.1
با 15 رای
باید با سیاهدلی و خوشی فکری به‌شدت جنگید و این مبارزه را اقوام و ملل جبراً از میان خود آغاز خواهند نمود. سخن درباره صادق هدایت است که بنا به عقاید گروهی، نویسنده‌ای است مقتدر و راهنما و طبق استدلال گروهی دیگر منحرفی است بیمار و درمانده‌ای روانی، ارزش و ضرورت تذکرات فوق خودنمایی نموده، مسلم می‌گردد که نیاز به تحلیل و تعمق دقیق بر موجودیت جسمی و روانی‌اش می‌باشد تا تراوشات معنوی وی که از این منبع صورت پذیرفته، سبب اختلال و گمراهی مطالعه‌کنندگان و علاقمندان به هنر و ادب نشود. در این کتاب افزون بر عقاید و استنباطات نویسنده از اطراف ارگان‌های روانی هدایت، همنچنین افعال اخلاقی و اجتماعی وی، نشانه‌هایی از گفته‌ها و رسالات منتقدان نیز مطرح شده تا خواننده بهتر و آسان‌تر دریابد محفوظات ما از نوشته‌ها و راهنمایی‌های این افراد به چه صورت و واجد چه ارزشی است.

بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
445
حجم:
14 MB
آپلود شده توسط:
فرشید
1398/03/22
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی راجع به صادق هدایت صحیح و دانسته قضاوت کنیم

تعداد دیدگاه‌ها:
7
بدون شک نقد لازمه هر جامعه و کاریه و برای نقد این کتاب باید اول بریم سروقت خوندن کارهای هدایت و بعد این کتاب و در نهایت ارائه نقدمون ولی چیزی که برام جالبه اینه که چرا کسی که خیلی خیلی مدعی انتقاد و ارزیابی جامعه، فرهنگ و هنره خیلی یهویی دیگه نقد نمی‌کنه چیزی رو.. یعنی هنر در مملکت ما به طور متعالی رشد داشته و به نهایت عروج خودش رسیده؟ و اینکه چرا بیشتر افرادی که گذشته اینطوری داشتند زندگی دوگانه دارند و معمولا یک پاشون یه کشوره و یک پاشون کشور دیگه ایی که از قضا و از بد حادثه این دوتا کشور هم از همدیگه دلخوشی ندارند در عرصه سیاست حاکمیت و دولت
به نظرم مریض ترین و عقده ای ترین شخصی که راجع به صادق هدایت نوشته است همین هوشنگ پیمان باشد. مزخرف بودن و واهی بودن نظریاتش راجع به صادق هدایت آنقدر واضح و روشن است که اصلا نیازی به دقت نظر ندارد.
به نظرم مریض ترین و عقده ای ترین شخصی که راجع به صادق هدایت نوشته است همین هوشنگ پیمان باشد. مزخرف بودن و واهی بودن نظریاتش راجع به صادق هدایت آنقدر واضح و روشن است که اصلا نیازی به دقت نظر ندارد.
ممنون برای رایگان قرار دادنش. حقیقتا ارزش نداره واسش ادم پولی خرج کنه و حتی گوشه ای از مغزش رو اشغال کنه. کاش این ادم ک هی نقد نقد میکرد. ی درون نگری ب خودش بکنه ببینه چ اتفاقات و فعل و انفعالاتی در طول زندگیش پیش اومده ک ب همچین ادمی تبدیل شده بعد شروع ب نقد دیگران کنه. بعد انگشت اتهام ب طرف دیگرون دراز کنه!
این حجم از غرض ورزی طبیعی و سالم نیست.
بنظر من من نویسنده ی این کتاب مزخرف, عقده ای بوده ک چنین دست ب تخریب هنرمند کشور زده. چقدررر بیکار و پیگیر بوده ک 400 صفحه فقط ب قصد تخریب نوشته. و باور نکردنیه این حجم از عقده در یک ادم بتونه جمع بشه!
هر ادم عاقلی و منصفی بعد از خواندن این کتاب متوجه غرض ورزی این نویسنده ؟؟؟؟ میشود
بعد میگن چرا هدایت خودکشی کرد؟ بخاطر امثال این مثلا نویسنده ی کودن
لطفا نظر سابق مرا پاک کنید. چرا امکان پاک کردن نیست؟
ویرایش و افزودن تگ‌ها

از طریق فرم زیر می‌توانید تگ‌های این کتاب را ویرایش کنید و یا تگ جدیدی به این کتاب اضافه نمایید.

برای جدا کردن تگ‌ها از کلید TAB استفاده کنید.

گزارش لینک خراب

ضمن تشکر از شما بابت گزارش مشکل، خواهشمندیم توضیح دهید چه پیام خطایی دریافت می‌کنید. متن پیغام و توضیحات خود را در کادر زیر وارد کنید.

کاربر گرامی!
امکان خرید اشتراک از خارج کشور ایران، با استفاده از حساب پی‌پال فراهم شده است.